Sisteme të reja mbrojtëse nga rrezatimi

Aktive në sektorin e Mbrojtjes nga Rrezatimi që nga viti 1984, kompania Me-Spo S.r.l. me seli në Castellana Grotte ka fituar një specializim të kualifikuar në realizimin e sistemeve të avancuara të mbrojtjes nga rezatimi. Stafi, vazhdimisht i azhornuar në lidhje me teknikat e fundit të njohura për mbrojtjen e personave në kontakt me burimet e rrezatimit, garantojne përpunimin e Mbrojtesve Anti-X të sigurtë dhe efektive.

Kërkoni një preventiv menjëherë

Pse të zgjidhni sistemet tona

radioprotezioni me.spo
Cilësi dhe konformitet të garantuar
radioprotezioni me.spo
Materiale me certifikimet e duhura
radioprotezioni me.spo
Shpejtësia e dorëzimit

Me-Spo ofron shërbimet e saj në të gjithë Italinë dhe ndërhyn shpejt duke veshur salla operimi ose duke realizuar mure të plumbuara për salla radiologjike. Të gjitha Mbrojteset  Anti-X janë krijuara në objektet e tyre të prodhimit me një kontroll të rreptë të cilësisë dhe pajtueshmëri me standardet e përcaktuara nga normatvat e sektorit.

  • Raporti i shkëlqyer çmim - cilësis
  • Zgjidhje për mobilim të përsonalizuar
  • Mobilje druri për shtëpi apo ambiente te ndryshme
  • Stil klasik dhe i përjetshëm

Një staf i specializuar edhe në mobilim

Jo vetëm mbrojtje nga rrezatimi. Stafi i Me-Spos është i specializuar që nga viti 1980 edhe në punimet e mobilimit. Nga punimi artizanal i drurit lindin mobilime  me porosi për rezidenca banimi ose tregtare, të studiuara në çdo detaj falë edhe bashkëpunimit me studiot e akitekturave.

Na shkruani për të marrë më shumë informacione

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-946038701');
Open chat