Doreza

Dorezat Anti-X

Dorezat Anti-X janë të disponueshme në ndjeshmëri të ulët, të mesme dhe të lartë. Përmasa nga 6 deri 9. Dorezat tona Anti-X janë bërë nga shumë shtresa vinyli plumbi ultra-fleksibël. Pjesa e sipërme është gri e lehtë dhe është shumë e menaxhueshme. Doreza e brendshme është e heqshme. Këto doreza janë të disponueshme njëshe ose në çifte. Dorëzat tona sterile Anti-X gjejnë përdorim kudo dhe janë bërë nga një gome plumbi fleksibël. Dorezat Anti-X të shpuara mund të furnizohen në ekuivalente të ndryshme të plumbit dhe ngjyrës, gjithmonë në përputhje me tabelën tonë të ngjyrave. Masa si për dorën e majtë dhe të djathtë.

Open chat