Dyert me kanata

Dyert me kanata Anti-X me një ose dy kanata, të realizuara në tambur druri të dhe me fletë Plumbi të veshura në të dy anët me laminat plastik anti gërvishje(për sallar radiologjike dhe sallat operatore) të ngjyrës që ju dëshironi.

Përfunduar me kornizë, opsionale, në alumin të nyjëzuar, në llamarinë të zinkuar ngjyrë RAL, ose ne dru punuar, kanatat mund të jenë të verbra ose me visibilitet Anti-X.

Open chat