Na kontakto për më shumë informacion

radioprotezioni me.spo showroom

Plotësoni formularin dhe dërgo kërkesën tuaj

Prodhimi

Laboratori ynë i prodhimit është në Castellana Grotte, Via Alberobello 96

Salla e ekspozitës

Ekspozita jonë e përhershme është në Castellana Grotte, në Via Vincenzo Longo 2

Pozicioni

Rreth 40 km në jug të Barit, në zonën turistike të shtëpive te gurta dhe të shpellave

Përdor detajet tona të kontaktit për të na kontaktuar

+39 080 496 49 82 (Zona e Prodhimit)

)

+39 080 496 29 35 (Salla e Ekspozimit)

+39 080 496 49 82 (Zona e Prodhimit)

+39 080 496 29 35 (Salla e Ekspozimit)

+39 080 496 49 82 (Zona e Prodhimit)

+39 080 496 29 35 (Salla e Ekspozimit)

Na shkruaj

Për informacione dhe preventiva mbi projektet e mbrojtjes kundra rrezeve, shkruani në info@radioprotezioni.it

Për informacione dhe preventiva mbi projektet e mobilimit shkruani në info@mespo.it

Për informacione dhe preventiva mbi projektet e mbrojtjes kundra rrezeve, shkruani në info@radioprotezioni.it

Për informacione dhe preventiva mbi projektet e mobilimit shkruani në info@mespo.it

Open chat