Punimet artizanate të lashta të drurit

Mobilim i mirë në 360 gradë

Që nga viti 1980 punojmë drurin sipas teknikave të lashta artizanale
Realizojmë pjesë përbërëse të mobilimit me çdo lloj druri
Shije estetike dhe funksionalitet për një shtëpi gjithmonë mikpritëse
Nga ideja tek projekti deri në kujdesin e çdo detaji të rafinuar

Ndani me ne idenë tuaj për mobilimin në druri!

Open chat