Qaforet

Kodi TS – Kodi TC

Qaforet Anti-X për mbrojtjen e tiroides janë bërë me polivinili me plumb që mbulohet me një veshje elegante prej najloni, që pengon ujin, vajin dhe papastërtisë. Njolla të mundshme  mbeten në sipërfaqe dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë absorbuese. Bordurat në lëkurë kundra shqyerjes. Modeli TS mbron gjëndrën tiroide dhe madhesia e rehatshme garanton mbrojtje optimale duke siguruar një përshtatje të rehatshme. Sa i përket modelit Collared TC, kjo gjithashtu ka mbylljen e siguruar me Velcro.

Open chat