Kompetenca jonë për sigurinë tuaj

produzione schermature anti-x me.spo

Profesionalizëm maksimal për punime cilësore

Me-spo Castellana Grotte u themelua në vitin 1980 duke treguar menjëherë të gjithë aftësinë e saj në sektorin artizanal të mobilimit. Që nga viti 1984 maturon specializimin për të cilin ende sot përfaqëson një pikë referimi të vërtetë në të gjithë Italinë: sistemet e Mbrojtjes nga Rrezatimi të adoptuar në fushën radiologjike.

Angazhimi i vazhdueshëm në përditësimin e formimit garanton ekzekutimin e punimeve te nje profesionalizmi të lartë dhe përdorimin e teknikave inovative siç Visual Therapy. Falë kompetencave të konsoliduara ndër vite, i përkushtohemi  me mjeshtëri të plotë projektimit, përzgjedhjes së materialeve dhe realizimit të çdo veshjeje të mureve për sallat e kirurgjisë ose komponenti të mbrojtjes kundra rrezatimeve, duke përfshirë passaferri dhe kalimin e papastërtive.

produzione schermature anti-x me.spo

Profesionalizëm maksimal për punime cilësore>

Kompania jonë u themelua në vitin 1980 duke treguar menjëherë të gjithë aftësinë e saj në sektorin artizanal të mobilimit. Që nga viti 1984 maturon specializimin për të cilin ende sot përfaqëson një pikë referimi të vërtetë në të gjithë Italinë: sistemet e Mbrojtjes nga Rrezatimi të adoptuar në fushën radiologjike.

Angazhimi i vazhdueshëm në përditësimin e formimit garanton ekzekutimin e punimeve te nje profesionalizmi të lartë dhe përdorimin e teknikave inovative siç Visual Therapy. Falë kompetencave të konsoliduara ndër vite, i përkushtohemi  me mjeshtëri të plotë projektimit, përzgjedhjes së materialeve dhe realizimit të çdo veshjeje të mureve për sallat e kirurgjisë ose komponenti të mbrojtjes kundra rrezatimeve, duke përfshirë passaferri dhe kalimin e papastërtive.

Çfarë na dallon

Përvoja dhe Profesionalizmi
Afatet e dorëzimit në kohë
Kostot konkurruese

Stafi ynë zhvillon zgjidhje individuale të Mbrojtësve Anti-X që respektojnë në mënyrë rigoroze përputheshmërinë me vlerat proteximetrike të kërkuara sot nga Ekspertët e Kualifikuar të sektorit. Ne përllogarisim kohën dhe kostot, duke ruajtur cilësinë e çdo pune pa ndikuar në komoditetin. Ne kemi pë zemër sigurinë tuaj dhe ofrojmë një gamë të gjerë të mbrojtjes individuale, të tilla si përparëse, doreza, syze dhe qafore.

Na kontaktoni menjëherë për të kërkuar një preventiv falas

Sektorët tanë të biznesit

Open chat