Syzet

Syzet e Mbrojtjes Anti-X

Syzet tona të mbrojtjes Anti-X, të disponueshme me ekuivalencë plumbi 0.75 mm, janë të pajisura me një shirit elastik dhe një këllef syzesh. Të gjitha syzet janë të disponueshme me lente të parashkruara. Modeli DIAMANT, pa mburojë anësore, është në dispozicion me një skelet blu ose të gjelbër (shih ilustrimin, modeli i veshur nga manekini). Modeli PERSOL është dizenjuar që të ketë një mbrojtje të mbështjellë, me mbrojtje anësore. E disponueshme me një skelet ngjyrë kafe .

Open chat